Priština izdala međunarodni nalog za hapšenje Radoičića

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2019, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština izdala međunarodni nalog za hapšenje Radoičića

Sud u Prištini je izdao je međunarodni nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste, Milana Radoičića, kojeg sumnjiči da je umešan u ubistvo lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića PRIŠTINA - Sud u Prištini je izdao je međunarodni nalog za hapšenje potpredsednika Srpske liste, kojeg sumnjiči da je umešan u ubistvo lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića, piše Koha pozivajući se na KTV.Tužilac iz Prištine koji istražuje ubistvo Ivanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izjavio je da je izdat međunarodni nalog za hapšenje Radoičića, za koga se sumnja da se krije u Srbiji.Tzv. Kosovo, inače, nije član Interpola. Kako navodi KTV, pre nekoliko meseci, Radoičić je ponudio tužiocu Sulj Hodži da ga ispita u Beogradu, ali je Tužilaštvo odbilo da to uradi.PROČITAJTE JOŠ - OVAKO JE ROSU UPALA U KUĆU MILANA RADOIČIĆA: Došli su sa samo jednim ciljem - da me ubiju KTV, takođe, navodi da tužilaštvo traži i Zvonka Veselinovića na kojeg je tužilaštvo u Prištini nedavno proširilo istragu, nakon dokumenata odobrenih od strane Euleksa.Sud u Prištini je i za Veselinovića izdalo nalog za hapšenje, piše KTV.Veselinovića sud u Prištini sumnjiči za organizovani kriminal, dovođenje u opasnost osoblja UN-a i za ubistvo Ivice Rajičića 2014. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Priština izdala međunarodni nalog za hapšenje Radoičića

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2019

PRIŠTINA - Sud u Prištini je izdao je međunarodni nalog za hapšenje potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića, kojeg sumnjiči da je umiješan u ubistvo lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića, piše Koha pozivajući se na KTV.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.