Priština: Dijalog Vučića i Tačija 27. juna; Beograd: Mi o tome ništa ne znamo!

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priština: Dijalog Vučića i Tačija 27. juna; Beograd: Mi o tome ništa ne znamo!

Prištinska televizija Klan Kosova objavila je danas da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači sastati u Briselu 27. juna u okviru nastavka dijaloga.

Predsednik Vučić je ranije rekao da očekuje da će se naredni susret u Briselu dogoditi do kraja juna, ali i da su 27. i 28. jun datumi kada on ne može da putuje u Brisel zbog važnih obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koje već ima u agendi.

Rusija se dublje uključuje u rešavanje Kosova? "Nema zemlje na svetu koja nam je bliska kao Srbija, ali teško da će situacija biti bezbrižna..."

Klan Kosova navodi da su Vučić i Tači već dobili pozive za ovaj sastanak.

Navodi se da bi ovaj sastanak trebalo da označi novu fazu dijaloga, kojoj će prethoditi sastanak u okviru tehničkog dijaloga Beograda i Prištine, zakazan za 24. jun.

Dijalog Beograda i Prištine: 12 godina bez konačnog rešenja, dolazi do promene formata razgovora?

Kosovo se rešava na "Rambujeu dva"? Amerikanci drže "ključ" u svojim rukama, od njih sve zavisi!

Predsednik Vučić još nije dobio poziv za nastavak dijaloga, rečeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika Republike.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

Pored demantovanja navoda prištinske televizije Klan Kosova da je predsednik Vučić, kao i Hašim Tači, dobio poziv za nastavak dijaloga, navodno za 27. juni, kako je objavila ta televizija, u Vučićevom Kabinetu podsećaju da je on sam nedavno precizirao da su 27. i 28. jun datumi kada ne može da putuje u Brisel zbog važnih obaveza koje već ima u agendi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.