Izvor: B92, 22.Jun.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristalice SRS napale poslanicu G17+

Subotica -- Tokom akcije "Zona sumraka" u Subotici došlo je do incidenta u kojem su pristalice SRS-a nasrnuli na poslanicu G17+.

Uz pretnje i uvrede, grupa radikala prevrnula je štand G17 Plus i pokušala fizički da se obračuna sa Nadicom Momirov, republičkom poslanicom i okupljenim članovima i simpatizerima stranke. Simpatizeri G17 Plus stali su u zaštitu svoje poslanice i ušli u sukob sa radikalima, navodi se us aopštenju G17 Plus.

Lokalna policija je brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reagovala i uhapsila dvojicu pristalica SRS-a koji su izazvali ovaj incident. G17 Plus još jednom apeluje na Srpsku radikalnu stranku da ne raspiruje mržnju prema politickim neistomišljenicima i podseća da se demokratija može graditi samo kroz fer i demokratsku politicku utakmicu, u kojoj svako ima pravo da izrazi svoj stav.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.