Izvor: Danas, 29.Jul.2023, 19:04

Pristalica „zidova“, strastveni lovac: Ko je Vuk Kostić, glumac čija je izjava o odnosu Srba i Hrvata podigla prašinu u javnosti?

Tema broj jedan već danima na društvenim mrežama jeste intervju Vuka Kostića Sputnjiku u kojem je, između ostalog, izjavio kako treba podići Berlinski zid između Srba i Hrvata, što je izazvalo salvu reakcija, ali i pitanje - ko je glumac koji ovih dana diže buru na internetu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŠTA REĆI OVOM PRIMITIVNOM GOVEDU?!" Stampedo na Vuka Kostića nakon izjave da bi podigao ZID IZMEĐU Srba i Hrvata

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023

Berlinski zid je bio dugačka barijera koja je razdvajala Zapadni Berlin od Istočnog. Njegova funkcija je bila da prelaz između Zapadnog i Istočnog Berlina učini restriktivnijim. Sagrađen je 1961, a utvrđen godinu dana kasnije. 9. 11. 1989, otvoren je za slobodan protok ljudi, a ubrzo potom je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.