Primopredaja ministarskih funkcija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primopredaja ministarskih funkcija

Novi ministar privrede Srbije Goran Knežević danas je primio dužnost od dosadašnjeg ministra Željka Sertića koji mu je poželeo uspeh u radu.

Sertić je rekao da je jutros razgovarao sa Kneževićem o tome šta je urađeno do sada i šta su naredne obaveze, a da će u toku dana još detaljnije razgovarati o pojedinim sektorima u resoru privrede.

On je novom ministru predao dokumentaciju, ključeve sefa i spisak imovine Ministarstva privrede.

Najavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će Knežević detaljnije izveštaje dobiti od pomoćnika ministra privrede.

Zahvalio je timu sa kojim je do sada radio i istakao da su oni bili vrhunski profesionalci.

Goran Knežević je zahvalio Setriću i naglasio da je od njega čuo facinantne podatke o rezultatima rada Ministarstva privrede.

Ocenio je da je do sada u tom resoru urađen ogroman posao, ali da i njega čekaju velike obaveze.

Nova ministarka pravde preuzela resor od Selakovića

Nova ministarka pravde Nela Kuburović preuzela je danas resor od dosadašnjeg ministra Nikole Selakovića koji joj je poželeo sreću u budućem radu.

Primopredaji, koja je izvršena je u Ministarstvu pravde, prisustvovali su državni sekretar, direktori uprava i drugi saradnici.

Kuburovićeva je pre funkcije ministra pravde radila kao pomoćnik ministra za sektor pravosuđe, a u Ministarstvu pravde radi od 2008. godine.

Selaković je na funkciji ministra proveo pune četiri godine od 2012. do 2016. godine.

Bogosavljević Bšošković predala funkciju Nedimoviću

Odlazeća ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković predala je danas dužnost novom ministru tog resora Branislavu Nedimoviću, rečeno je Tanjugu u tom ministarstvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.