Prijepolje: Mitinzi uoči izbora

Izvor: B92, 06.Nov.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijepolje: Mitinzi uoči izbora

Prijepolje -- U Prijepolju se održavaju završni stranački mitinzi uoči lokalnih izbora zakazanih za nedelju.

Poslednjih nekoliko dana u Prijepolju je boravilo više stranačkih lidera, ministara i vladinih funkcionera nego u poslednjih desetak godina ukupno. Juče su u Prijepolju boravili potpredsednik Vlade i predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovan Krkobabić i ministar rudarstva i energetike Petar Škundrić, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i brojni pomoćnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ministara i državni sekretari.

Za danas je najavljen dolazak lidera SDP-a, LDP-a i LSV-a - Rasima Ljajića, Čedomira Jovanovića i Nenada Čanka.

Posete su imale smisla, ako ništa drugo, da se problemi Prijepolja približe javnosti i najvišim državnim organima.

Kao ilustracija da se imalo šta čuti, videti, pa i obećati, svedoči izjava ministra Petra Škundrića.

"Pre nego što sam i znao da će biti izbori u Prijepolju, počeo sam da govorim da je potrebno obnoviti elektroenergetske kapacitete. Kada je u pitanju ovaj problem u Prijepolju, mogu da obećam građanima da ćemo ovo efikasno rešavati", rekao je Škundrić.

"Znam da je postavljeno 1.200 stubova za niskonaponsku mrežu a da mreža nije razvedena, i to će biti jedan od prvih zadataka koji bi trebalo do kraja godine Elektroprivreda Srbije na efikasan način da ovde reši", dodao je on.

Za nedeljne izbore u Prijepolju predloženo je više od 400 kandidata za odbornike na devet lista partija, koalicija i grupa građana. Bira se 61 odbornik, a biračko pravo ima 35.160 građana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.