Prijem u američkoj ambasadi povodom Dana nezavisnosti SAD(FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Jul.2017, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem u američkoj ambasadi povodom Dana nezavisnosti SAD(FOTO)

Svečenosti su prisustvovali između ostalih predsednik, premijerka članovi opozicije, partijarh srpski Irinej, kao i predstavnici stranih ambasada Američki ambasador u Beogradu Kajl Skat priredio je danas prijem povodom Dana nezavisnosti SAD, kome su pristustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, članovi Vlade, prestavnici javnog života i diplomatskog kora.Ambasador Skat je rekao da je pre dva dana, 4. jula , američki narod proslavio 241. godišnjicu svoje nezavisnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << "Našu nezavisnost su proglasili ljudi koji su rizikovali svoj život u borbi za ljudsko dostojanstvo, za pravo naroda da sam bira svoju vlast i za ideju da vlast postoji da bi služila narodu, a ne obratno", istakao je Skat.On je rekao da Amerikanci ne obeležavaju 4. jul formalno, već radosno, i da se na taj dan okupljaju sa prijateljima i porodicom u zajedničkom slavlju.Skat je zahvalio prijateljima u Srbiji koji su večeras došli u ambasadu SAD na obeležavanje ovog važnog datuma za američki narod.Svečenom prijemu prisustvovali su, pored predsednika Vučića, premijerka Ana Brnabić, ministri Jadranka Joksimović, Aleksandar Vulin, Nenad Popović, Aleksandar Antić...Među zvanicama su bili i lideri opozizionih stranaka, Dragan Šutanovac, Čedomir Antić, Nenad Čanak...Na prijemu je bio i partijarh srpski Irinej, kao i predstavnici stranih ambasada.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Prijem u američkoj ambasadi povodom Dana nezavisnosti: Prisustvovali predsednik i premijer Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2017

SAD proslavile 241. godišnjicu postojanja..Američki ambasador u Beogradu Kajl Skat priredio je danas prijem povodom Dana nezavisnosti SAD, kome su pristustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, članovi Vlade na čelu sa premijerkom Anom Brnabić, predstavnici javnog života i diplomatskog kora...Falsifikatori!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.