Prestanite da pucate u SPO i Preokret

Izvor: Danas, 16.Feb.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prestanite da pucate u SPO i Preokret

Pokret Preokret će voditi veoma rizičnu izbornu kampanju u kojoj će govoriti istinu, pokazivati jedini mogući izlaz i zbog toga će magovi laži i mržnje da nas najžešće kamenuju.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drašković: Prestanite da pucate u SPO i Preokret

Izvor: S media, 16.Feb.2012

Pokret Preokret će voditi veoma rizičnu izbornu kampanju u kojoj će govoriti istinu, pokazivati jedini mogući izlaz i zbog toga će magovi laži i mržnje da nas najžešće kamenuju, kaže u intervjuu za Danas Vuk Drašković, predsednik Srpskog pokreta obnove..."Trebalo bi da s Demokratskom strankom...

Nastavak na S media...

SPO: Ne pucajte u SPO i Preokret

Izvor: RTV Pink, 17.Feb.2012, 08:37

. . . Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković najavio je da će Preokret voditi veoma rizičnu izbornu kampanju u kojoj će govoriti istinu i pokazivati izlaz i pozvao DS da ne puca u SPO, LDP i Preokret.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.