Izvor: B92, 19.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preševo: Plan za bezbednost

Preševo -- Savet za bezbednost opštine Preševo predstavio je danas Strateški plan za bezbednost.

Koordinator programa DFID-a za bezbednost, sigurnost i pristup pravdi na Balkanu Toni Kros izjavio je za agenciju Beta: "Ambasada Velike Britanije u Beogradu podržava rad Saveta za bezbednost koji je koristan za sve građane Preševa i nastaviće da mu pruža ne samo tehničku, već i finansijsku podršku u narednih 12 meseci".

Prema njegovim rečima, u planu se, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prioriteti, posebno obrađuju prevencija kriminaliteta, bezbednost, borba protiv nasilja u porodici i smanjenje opasnosti koje izazivaju narkotici.

Za svaki od tih prioriteta formirana je radna grupa i urađeni su posebni akcioni planovi, dok će u narednim mesecima biti štampani rezultati, rekao je Kros.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.