Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2024, 01:33

Brnabić: Do 2025. svako mesto u Srbiji treba da bude priključeno na brzi internet

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas prilikom obilaska Osnovne škole "Despot Stefan Veliki" u selu Lomnica kod Despotovca da je izuzetno važno da do kraja 2025. godine svako selo i svako mesto u Srbiji bude prikačeno na brz, kvalitetan i pouzdan internet ili da imaju opciju da se priključe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabiću selu Lomnica: Do kraja 2025. svako selo i domaćinstvo imaće pristup brzom internetu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024

BEOGRAD – Najlepša vest koju sam danas čula je da je ova škola dobila osam novih učenika čiji su se roditelji vratili u Despotovac iz Švajcarske, rekla je Brnabić Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas prilikom obilaska Osnovne škole “Despot Stefan Veliki” u selu Lomnica kod Despotovca...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.