Premijer: Ne uživam u rijalitijima, ali se ne mešam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer: Ne uživam u rijalitijima, ali se ne mešam

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne spada u one koji uživaju u rijaliti programima, ali da se ne meša u to šta će ko da objavljuje.

Vučić je na pitanje novinara da li u modernoj Srbiji, za koju se zalaže, u medijima treba da se pojavljuje osoba pravosnažno osuđena na osam godina zatvora, rekao:

"Kada bih vam odgovorio na to pitanje, neki drugi bi mi rekli da se mešam u medije i i da rušim nezavinost medija. Nisam neko ko uživa u takvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << programu, ali nisam ni neko ko će da se meša u to šta će ko da objavljuje."

On je naglasio da za njega moderna Srbija znači Srbija dinamičnog rasta, koja nema problema sa fiskalnim deficitom i koja na Duing biznis listi zauzima dobro mesto u svetu.

"Slažem se da pravljenje moderne Srbije obuhvata brojne promene u sferi obrazovanja, kulture, ali mi još ni ovaj prvo nivo nismo uspeli sasvim da završimo. Kada to uspemo onda može i mnogo toga drugog da rešavamo", rekao je on.

Povodom odluke da se rijaliti programi emituju posle 23 sata, Vučić kaže:

"Ja se ne mešam u tu odluku, ali, kako čujemo, ona je doneta. Takvu odluku je donelo nezavisno regulatorno telo."

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NEK OBJAVLJUJE KO STA HOCE Vucic Ne mesam se u rijaliti programe

Izvor: medio.rs, 09.Dec.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne spada u one koji uživaju u rijaliti programima, ali da se ne meša u to šta će ko da objavljuje...Vučić je na pitanje novinara da li u modernoj Srbiji, za koju se zalaže, u medijima treba da se pojavljuje osoba pravosnažno osuđena na osam...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.