Premijer Izraela opisuje akcije u Gazi kao „tek početak“

Izvor: Vostok.rs, 14.Okt.2023, 20:13

Premijer Izraela opisuje akcije u Gazi kao „tek početak“

 
Udari izraelske vojske na mete Hamasa u Pojasu Gaze su „samo početak“, izjavio je izraelski premijer Benjamin Netanjahu.
„Odgovaramo našim neprijateljima velikom silom, snagom bez presedana. Želim da istaknem da je to tek početak. Naši neprijatelji su tek počeli da plaćaju. Neću ulaziti u detalje šta će biti sledeće, ali ću reći da je to samo početak“, izjavio je Netanjahu u televizijskom obraćanju naciji. Izraelski premijer je naglasio da je u razgovorima sa američkim predsednikom Bajdenom i drugim svetskim liderima pokušavao da obezbedi „značajnu međunarodnu podršku” Tel Avivu. Netanjahu je ponovio uverenje da će Izrael imati potpunu pobedu nad Hamasom. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS (ž)

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.