Premijer Cvetković u Sloveniji

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Cvetković u Sloveniji

Premijer Srbije Mirko Cvetković boraviće u zvaničnoj poseti Sloveniji, gde će imati susrete sa zvaničnicima te zemlje i učestvovati na Poslovnom forumu preduzetnika Srbije i Slovenije.

Cvetković će u Ljubljani razgovarati sa predsednikom i premijerom Slovenije Danilom Tirkom i Borutom Pahorom, kao i sa predsednikom Skupštine Pavelom Gantarom.

Srpski premijer će, sa svojim slovenačkim kolegom Pahorom, učestvovati na Poslovnom forumu preduzetnika Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Slovenije.

Poslovni forum preduzetnika Srbije i Slovenije dogadja se u trenutku kada Srbija beleži povećanje vrednosti robne razmene sa Slovenijom, uz bezmalo ujednačen bilans u dvostranoj trgovini.

Srpsku delegaciju privrednika predvodiće predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin koji će imati i uvodno obraćanje na Poslovnom forumu, a pored predsednika PKS, prusutnima će se obratiti i predsednik Srpske asocijacije menadžera Slobodan Vučićević.

Srpsko - slovenački Poslovni forum održaće se u Privrednoj komori u Ljubljani, a na tom skupu najavljeno je učešće više desetina istaknutih preduzetnika iz Srbije i Slovenije.

Premijer Cvetković će tokom boravka u Ljubljani posetiti i Pravoslavni kulturno-pastoralni centar u tom gradu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer Cvetković danas u Sloveniji

Izvor: Blic, 26.Maj.2010

Premijeri Srbije i Slovenije, Mirko Cvetković i Borut Pahor ocenili su danas u Ljubljani da su odnosi dve zemlje veoma dobri i prijateljski, i na političkom i na ekonomskom planu...Predsednik vlade Srbije boravi danas u prvoj poseti Sloveniji, u toku koje je razgovarao i sa predsednikom države Danilom...

Nastavak na Blic...

Cvetković i Pahor: Odnosi dobri i prijateljski

Izvor: EMportal, 26.Maj.2010

Premijeri Srbije i Slovenije, Mirko Cvetković i Borut Pahor ocenili su danas u Ljubljani da su odnosi dve zemlje veoma dobri i prijateljski, i na političkom i na ekonomskom planu.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.