Izvor: Blic, 16.Avg.2009, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preispitati rad Agencije za privatizaciju

Potpredsednica Nove Srbije (NS) Dubravka Filipovski zatražila je danas da se formira radno telo koje bi "zbog sve masovnijih štrajkova i loših privatizacija", preispitalo rad Agencije za privatizaciju.

Filipovski je, u sklopu akcije NS u centru Beograda, izjavila novinarima da vladajuća koalicija svakodnevno pokazuje da joj je opstanak na vlasti "prioritetniji" od interesa građana.

Aktivisti i funkcioneri NS su u okviru akcije u centru grada razgovarali sa građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i delili im letke u kojima su nabrojana neispunjena obećanja predstavnika vlasti.

Filipovski je rekla da je poslednji trenutak da se pokrene inicijativa za formiranje radnog tela koji će prispitati rad Agencije za privatizaciju, navodeći da je od privatizacije 2.500 preduzeća zarađeno 2,9 milijardi evra. "U tim firmama su sve masovniji štrajkovi zbog velikog broja problema koje je uzrokovala loša privatizacija", dodala je Filipovski.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.