Predsednik Srbije rekao šta misli o hapšenju Srbina na KiM!

Izvor: BKTV News, 31.Avg.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Srbije rekao šta misli o hapšenju Srbina na KiM!

Jasno i glasno!

Hapšenje Bogdana Mitrovića je vrhunac licemerja, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je na današnjem sastanku sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem otvorio i pitanje hapšenja Mitrovića.

Vučić je u Briselu naglasio da se to hapšenje nije smelo dogoditi.

”U pitanju je čovek koji ima tri ćerke i dva sina, koji je tamo išao mnogo puta i prijavio se na listu. Interesantno je da ga je prijavio komšija >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji mu je uzurpirao i oduzeo imovinu. Prijavio ga je posle 18 godina, valjda plašeći se da će mu je tražiti nazad. To je vrhunac licemerja”, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je posle sastanka sa predsednikom Kosova i šeficom EU diplomatije Federikom Mogerini naglasio da će Srbija pratiti slučaj Mitrović i da se nada brzom rešenju.

Ćerka Srbina uhapšenog na Kosovu i Metohiji ogorčena: Ovo je razlog hapšenja mog oca!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.