Predsednik: Palmer će sprovoditi politiku SAD snažno, čak brutalno

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2019, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik: Palmer će sprovoditi politiku SAD snažno, čak brutalno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Metju Palmer, imenovan za specijalnog izaslanika SAD za Balkan, sprovoditi politku SAD - snažno, ponekad čak i brutalno i da su priče da će nama biti naklonjeniji, jer je "srpski zet" smešne Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Metju Palmer, imenovan za specijalnog izaslanika SAD za Balkan, sprovoditi politku SAD - snažno, ponekad čak i brutalno i da su priče da će nama biti naklonjeniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jer je "srpski zet" smešne. U emisiji "Hit tvit" TV Pink, na pitanje da li se može očekivati da zahvaljujući njegovom angažmanu incidenti, kao večerašnji, kada su u Kosovskoj Mitrovici Albanci napali srpskog dečaka, budu ređi, Vučić kaže: "Palmer je odgovoran, ozbiljan i marljiv čovek. Smešno mi je to kada kažu da je srpski zet, pa će nama biti naklonjeniji, smešno i budalasto. On će sprovoditi politiku SAD snažno, ponekad i brutalno i nama ne predstoje nikakvi laki zadaci. A da li je sposoban i da li je odgovoran - svakako da jeste." Dodao je da ne očekuje lako vreme za Srbiju. Kako kaže, Albanci se u svojoj borbi za glasove, kao i drugi na prostorima bivše Jugoslavije, upinju da dokažu antisrpski pristup i anti-Beograd stav. "To im je jedina politika koju imaju, i u takvoj atmosferi ovakvi incidenti su više nego mogući", rekao je on.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MAJA GOJKOVIĆ U BOLNICI: Predsednici Narodne skupštine Srbije pozlilo i HITNO HOSPITALIZOVANA!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2019

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić gostujući na  televiziji Pink u emisiji Hit tvit rekao je da je predsednici Narodne skupštine Srbije Maja Gojković u bolnici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.