Predsednik DNR: Čak i poslanici Državne dume žele da idu u Donbas kao dobrovoljci

Izvor: Vostok.rs, 04.Apr.2021, 11:26

Predsednik DNR: Čak i poslanici Državne dume žele da idu u Donbas kao dobrovoljci

Predsednik Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin rekao je da se poslednjih dana povećao broj dobrovoljaca koji žele da odu u Donbas, u pozadini zaoštravanja situacije u regionu, uključujući i neke među poslanicima Državne dume Rusije. „Ima puno obraćanja, a ima čak i poslanika Državne dume, koji kažu da računamo na njih - `računajte odmah, bićemo s vama`. Ovo uliva pozitivne emocije i razumevanje da nismo sami, ne u okviru nekih država, već u okviru ljudskih odnosa“, rekao je on za "Solovljev lajv". „Neki već pitaju gde se tačno mogu registrovati“, dodao je Pušilin.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Predsednik DNR-a ne isključuje opšti napad na Donbas

Izvor: Vostok.rs, 05.Apr.2021, 10:00

Predsednik Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin nije isključio mogućnost opšteg napada Kijeva na Donbas, napominjući da „Ukrajina za to ima sve spremno“. "Ukrajina ima takve sposobnosti, takođe tehničke. Ukrajina ima sve spremno za napad. Da li će biti izdata ta odlučujuća naredba,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.