Predsednički izbori 2. aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2017, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednički izbori 2. aprila

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je danas predsedničke izbore u Srbiji za 2.april.

Gojković je pozvala građane da 2. aprila izađu na izbore i svojim glasom odluče ko će biti predsednik Srbije u narednom mandatu, te da pažljivo izborne kampanje i da svojim glasom ocene na prvom mestu  predsednički programe jer su oni od izuzetne važnosti za dalju budućnost Srbije i stabilnost države.

"Želim im da izaberu najboljeg kandidata koji će ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i odgovorno sarađivati sa Vladom Srbije i koji će zajedno s njom da se bori za očuvanje stabilnosti, političke i ekonomske stabilnosti države koja je do sada postignuta, kao i za slobodu, nezavisnost i suverenitet", rekla je Gojković.

Mandat aktuelnom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću ističe 31. maja. Predsednik Republike bira se na neposrednim izborima, tajnim glasanjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.