Predsednica Parlamenta u poseti SAD

Izvor: S media, 23.Okt.2011, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednica Parlamenta u poseti SAD

Slavica Đukić-Dejanović putuje u ponedeljak u zvaničnu posetu SAD. Na agendi je poseta Kongresu, posebno srpskom Kokusu.

Predsednica Narodne skupštine Srbije Slavica Ðukić-Dejanović boraviće od sutra, 24. do 26. oktobra u zvaničnoj poseti u SAD, saopšteno je iz njenog kabineta.

Đukić-Dejanović sa delegacijom SAD

Političarke u novim ulogama!

Predsednica Skupštine Srbije otvorila izložbu u Dobrači

Predviđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je da se predsednica Narodne skupštine susretne u američkom Kongresu sa nekim kongresmenima, a posebno sa predsednikom i članovima srpskog Kokusa u Kongresu.

Glavna tema razgovora sa američkim kongresmenima biće razvoj parlamentarne saradnje između Narodne skupštine Srbije i Kongresa SAD, posebno u svetlu obeležavanja 130 godina od uspostavljana diplomatskih odnosa Srbije i SAD.

U toku posete Ðukić-Dejanović će se pridružiti delegaciji "Ženske liderske mreže" iz Srbije, čiji je pokrovitelj, a koja je u organizaciji Kongresa srpskog ujedinjenja, u zvaničnoj poseti SAD.

Pokrovitelj "Ženske liderske mreže" iz SAD je članica Kongresa i doskorašnja predsednica Kongresa SAD Nensi Pelosi, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ketrin Ešton: Zvanična poseta Kini

Izvor: S media, 23.Okt.2011

Ketrin Ešton putuje u zvaničnu posetu Kini. ..Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton otputovaće u ponedeljak u zvaničnu posetu Kini, saopšteno je iz njenog kabineta u Briselu...Tadić i Ešton o situaciji na KiM..Ešton zadovoljna obnovom prometa robe...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.