Predlog Srbije EU

Izvor: RTV Pink, 28.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog Srbije EU

Jeremić predlaže: Ove godine Sporazum, naredne kandidatura . . . Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić predložio je u Berlinu da do kraja godine bude odmrznut Prelazni trgovinski sporazum između Srbije i Evropske unije i da Srbija tokom sledeće godine dobije zvaničan status kandidata za članstvo u EU. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Auto s pola carine

Izvor: Politika, 27.Nov.2008, 23:37

U predlogu izmena Zakona o carinskoj tarifi carina za automobile iz EU sa 20 smanjena na 10 odsto. – Primena od Nove godine ..Građani koji isčekuju da kroz „otvorenija vrata” Evropske unije, uz ostalu jeftiniju robu, uvezu i automobile, nove ili bar polovne, moraće da se strpe do početka...

Nastavak na Politika...

Jeremić: Tri poteza za brži put Srbije u EU

Izvor: Mondo, 28.Nov.2008

Ministar inostranih poslova Srbije Vuk Jeremić danas je u Berlinu oštro kritikovao politiku stalnog pooštravanja kriterijuma za prijem Srbije u EU i predložio tri poteza koja bi omogućila da 2009. postane za Srbiju godina evropskih dostignuća.

Nastavak na Mondo...

Jeremić: Srbija za odmrzavanje procesa evropskih integracija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2008

BERLIN - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izrazio je danas u Berlinu očekivanje da će proces evropskih integracija uskoro biti odmrznut i nadu da će Srbija narednu godinu, godinu "Evrope u Srbiji", započeti uspešno...Sve je u rukama šefova država i vlada Evropske unije koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.