Povređeni Srbin uspešno se oporavlja

Izvor: Kurir, 09.Apr.2012, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni Srbin uspešno se oporavlja

Denovića su u nedelju uveče napala trojica Albanaca u Suvom Dolu, a zadobio je prelom tri rebra, povredu glave i poderotine po telu

KOSOVSKA MITROVICA - Direktor Zdrastvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Jakovljević izjavio je da se teško povređeni Vladimir Denović (66) uspešno oporavlja i da nije životno ugrožen.

Jakovljević je rekao da su kod Denovića, koji je smešten na hirurškom odeljenju mitrovičke bolnice, konstatovane teške telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povrede ali da se pacijent uspešno oporavlja i da nije životno ugrožen.

Denović tvrdi da su ga u nedelju uveče napala i teško povredila trojica Albanaca u Suvom Dolu, nadomak Kosovske Mitrovice.

Povređeni ima prelom tri rebra, povredu glave i poderotine po telu.

Denović je novinarima u bolnici ispričao da su ga trojica Albanaca zaustavila kada se vraćao kući iz Kosovske Mitrovice u selo Suvi Do i da su ga pitali gde ide, nakon čega su fizički nasrnuli na njega.

Od većih povreda, kako je rekao, spasao ga je komšija koji je tog trenutka naišao sa svojim automobilom.

Mešovito srpsko-albansko selo Suvi Do, u kojem živi oko tridesetak srpskih porodica, udaljeno je oko tri kilometra od Kosovske Mitrovice.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.