Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušala SNS policiju - bez okupljanja u Hrtkovcima

HRTKOVCI - Srpska napredna stranka (SNS) uvažila je večeras odluku policije o zabrani održavanja skupa u selu Hrtkovici kod Rume iz bezbednosnih razloga, a nije održana ni najavljena konferencija za novinare te stranke u mesnom Domu kulture.

Nakon celodnevnih napetosti zbog mogućih okupljanja aktivista i simpatizera Srpske radikalne stranke (SRS) u isto vreme za kada je bio zakazan i predizborni skup SNS, u Hrtkovcima je večeras mirno.

Na potecijalnu opasnost od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mogućih sukoba pripadnika dve stranke ukazuje samo povećano prisustvo policije.

U centru sela je parkirano desetak policijskih automobila kao i dve "marice", dok nekoliko kafana, kladionica i prodavnica rade normalno, javio je iz Hrtkovaca reporter Tanjuga.

Meštani pričaju da se ništa značajno nije dogodilo, da su pripadnici SRS-a tokom dana delili letke, a da su poslo toga pristalice SNS, stranke Tomislava Nikolića "imale neku večeru".

Dom kulture koji je takođe u centru sela je zatvoren, a ispred njega nema nikoga.

Ulicama Hrtkovaca povremeno prolaze policijski automobili, a nešto posle 18.30 časova prošla je i kolona pet policijskih interventnih vozila i dve "marice".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.