Poslanici sledeće nedelje o Predlogu budžeta za 2018. godinu

Izvor: BKTV News, 02.Dec.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici sledeće nedelje o Predlogu budžeta za 2018. godinu

Počinje rasprava!

Predsednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava Aleksandra Tomić očekuje da će poslanici Skupštine Srbije započeti raspravu o Predlogu budžeta za 2018. godinu sledeće sedmice.

Ona je potvrdila Tanjugu da je Predlog budžeta za 2018. godinu stigao u parlament, međutim, kako kaže, još uvek nisu stigli prateći zakoni.

“Očekujemo da će oni danas na vladi biti usvojeni i da će sednica >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << (plenarna) biti zakazana za utorak. Dan pre toga zasedaće odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava. Može da se desi da to bude sreda, pa da onda (odbor) zaseda u utorak”, objasnila je Tomić.

Prema njenim rečima, na odboru će se naći i prezentacija ocene Fiskalnog saveta Srbije na Predlog budžeta za 2018. godinu.

Tomić očekuje da će to biti sednica u svetlu “promocije stabilnih javnih finansija”.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.