Poslanici završili raspravu, glasanje u utorak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici završili raspravu, glasanje u utorak

Poslanici Skupštine završili su raspravu o amandmanima na sve tačke dnevnog reda 16. vanrednog zasedanja na kojem je i Predlog zakona o dualnom modelu studija, a o predloženim zakonima izjasniće se u utorak u 9.45 časova.

Tokom današnjeg zasedanja, poslanici su raspravljali o amandmanima na predloge izmena i dopuna zakona o patentima, o izmenama i dopunama zakona o autorskim i srodnim pravima, na koji je od svih pet tačaka dnevnog reda podneto najviše amandmana - 82, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i na predlog o dopunama zakona o zaštiti topografija poluprovodničkih proizvoda.

Tokom jučerašnjeg zasedanja završena je rasprava o amandmanima na Predlog zakona o dualnom modelu studija, kao i na Predlog zakona o regulisanim profesijama i priznavanju profesionalnih kvalifikacija.

Na svih pet predloženih zakona podneto je ukupno 146 amandmana.

Poslanici su u ponedeljak završili objedinjenu načelnu raspravu na predloge zakona o dualnom modelu studija i zakona o regulisanim profesijama i priznavanju profesionalnih kvalifikacija, dok su u utorak završili objedinjenu načelnu raspravu po ostalim tačkama dnevnog reda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poslanici završili raspravu, glasanje u utorak

Izvor: RTS, 13.Sep.2019

Narodni poslanici završili su raspravu o amandmanima na sve tačke dnevnog reda 16. vanrednog zasedanja na kojem je i Predlog zakona o dualnom modelu studija. O predloženim zakonima izjasniće se u utorak u 9.45. . Tokom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.