Portparol CIK-a: Ne mogu ništa da kažem

Izvor: B92, 13.Okt.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portparol CIK-a: Ne mogu ništa da kažem

Priština -- Portparol Centralne izborne komisije Valjmir Eljezi izjavio je da ne može ništa da kaže o slučaju navodnog trovanja kovertama sa glasačkim listićima iz Srbije.

Eljezi je rekao da ne može ništa da kaže o tom slučaju jer se taj događaj nije dogodio u prostorijama CIK-a, već Ministarstva infrastrukture.

Prištinski mediji objavili su prethodno da je u Centru CIK-a za prebrojavanje prekinut proces verifikacije glasačkih listića koji su stigli iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije zbog "mirisa koverti", a neki do članova komisije su, navodno, dobili alergiju "na rukama i licu" nakon što su "dodirivali koverte" sa glasačkim listićima iz Srbije.

"Taj događaj se nije dogodio u Centru za prebrojavanje glasova, već u prostorijama Ministarstva infrastrukture gde je smeštena glasačka služba. Rad u Centru za prebrojanje glasova se odvija nesmetano", rekao je on za Indeksonlajn.

Dodao je da tužilac i policija na licu mesta sprovode istragu i da za sada ne može da kaže ništa više.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.