Izvor: B92, 08.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović dobio spor

Beograd -- Bivši šef Biroa Vlade Srbije za komunikacije Vladimir Popović dobio spor protiv bivše urednice dnevnika Internacional Nevenke Stojčević.

Tu vest je saopštio Popovićev advokat Vlado Pavićević. Popović je urednicu lista tužio zbog uvreda i kleveta na njegov račun, koje su iz dana u dan tokom 2004. izlazile u Internacionalu, a gde se, između ostalog, Popović optužuje za najteža krivična dela i dovodi u vezu sa ubistvom Zorana Đinđića, Ivana Stambolića, atentatom na Ibarskoj magistrali.

Tokom suđenja, nekadašnja urednica Internacionala je izjavila da su tekstovi objavljivani po nalogu vlasnika lista i da ona nije imala kontrolu nad sadržajem novina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.