Popović: Industrijske zone

Izvor: B92, 03.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Industrijske zone

Aleksandar Popović (FoNet)

Beograd -- Kandidat koalicije DSS-NS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović izjavio da je osnova privrednog programa te koalicije razvoj industrijskih zona na obodima Beograda.

Popović je prilikom obilaska firme "Bones" koja se nalazi u industrijskoj zoni u Kumodražu rekao da je cilj da Beograd ima više takvih industrijskih zona, a da se izmenom generalnog urbarnističkog plana nađe pravni i urbanistički osnov za takve zone. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Naš cilj je otvaranje takvih fabrika u Beogradu koje posluju po evropskim standardima, čime bi se omogućilo otvanje novih radnih mesta", rekao je Popović.

On je naveo da je "Bones", koja se bavi proizvodnjom dečjih kozmetičkih preparata, primer firme koja uspešno posluje i izvozi svoje proizvode na evropsko tržište i zahvaljujući bankarskoj podršci, ali i sopstvenim sredstvima, otvorila je novi pogon čiji je cilj još veći izvoz.

Popović je obišao naselja Kumodraž, Beli Potok i Ripanj na opštini Voždovac i u razgovoru sa meštanima napomenuo da je potrebno brzo, efikasno i jeftino legalizovati nelegalno izgrađene objekata.

Kandidat koalicije DSS-NS za gradonačelnika Beograda naveo je da je potrebno i promeniti generalni urbanistički plan i rešiti infrastrukturne probleme na toj opštini.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Popović i Ilić otvorili Ripanjski put

Izvor: Mondo, 03.Maj.2008

Predstavnici koalicije DSS - NS otvorili novu raskrsnicu Ripanjski put na Ibarskoj magistrali u opštini Barajevo i rekli da je osnova privrednog programa te koalicije razvoj industrijskih zona na obodima Beograda i njihovo kreditiranje iz gradskog budžeta

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.