Ponovo vanredna sednica o dijalogu sa Beogradom

Izvor: B92, 24.Dec.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo vanredna sednica o dijalogu sa Beogradom

Priština -- Vanredna sednica kosovskog parlamenta, na zahtev dve najuticajnije opozicione partije, DSJK i Pokreta Samoopredeljenje, biće održana u sredu.

To je saopštila poslanica Albulena Hadžiju.

Poslanica Hadžiju je, kako prenosi Koha onlajn, to izjavila nakon današnje sednice predsedništva parlamenta.

Dve opozicione stranke su prikupile potpise za održavanje vanredne sedice na čijem dnevnom redu će biti sporazum koji je vlada predložila za dijalog sa Beogradom.

U obrazloženju zahteva se kaže da je ovaj dokument "vrlo problematičan".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo vanredna sednica o dijalogu sa Beogradom

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2018

Vanredna sednica parlamenta, na zahtev dve najuticajnije opozicione partije, DSJK i Pokreta Samoopredeljenje, biće održana u sredu..To je saopštila poslanica Albulena Hadžiju...Hadžiju je, kako prenosi Koha onlajn, to izjavila nakon današnje sednice predsedništva parlamenta...Dve opozicije stranke...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.