Ponovo oštećene nadgrobne ploče

Izvor: B92, 15.Sep.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo oštećene nadgrobne ploče

Jedno lice srpske nacionalnosti u subotu je prijavilo policiji u Uroševcu oštećenje nadgrobnih ploča na groblju u ovom mestu.

Kako se dalje navodi se u dnevnom izveštaju Kosovske policije, žalilac je pritužbu podneo na osnovu informacija koje je dobio od druge Srpkinje još u sredu, a koja je navela da se radi o nadgrobnim pločama članova njene porodice.

Srpkinja koja je prijavila slučaj žaliocu stanuje u Beogradu.

Slučaj se istražuje.

Do oštećenja nadgrobnih ploča došlo je i jula ove godine u Lipljanu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oštećene nadgrobne ploče na groblju u Uroševcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2019

Osoba srpske nacionalnosti prijavila je policiji u Uroševcu oštećenje nadgrobnih ploča na groblju u tom mestu, navedeno je u izveštaju Kosovske policije...Pritužba je podnet na osnovu informacija jedne Srpkinje, koja je još u sredu prijavila da je reč o nadgrobnim pločama članova njene porodice...Ona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.