Ponovo oružani sukobi u Novom Pazaru

Izvor: Blic, 28.Apr.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo oružani sukobi u Novom Pazaru

Dok je grupa aktivista SDP lepila predizborni materijal, u subotu, u 6 časova, u Prvomajskoj ulici u Novom Pazaru iz vozila u pokretu pucano je na njih. Istog dana policija je, radeći na ovom slučaju, privela više lica, a istražni sudija u Novom Pazaru Ćamil Hubić izjavio je da su uhapšeni Sead Nezirović i Muamer Mujanović iz Novog Pazara. Hubić nije rekao kojoj partiji pripadaju ova lica za koja se osnovano sumnja da su otvorila vatru.

Dok Sandžačka demokratska partija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rasima Ljajića za pucnjavu optužuje Stranku demokratske akcije Sulejmana Ugljanina, iz SDA tvrde da je reč o obračunu „dve narko-kriminalne grupe, članova obezbeđenja Rasima Ljajića i glavnog muftije Islamske zajednice u Srbiji Muamera Zukorlića".

SDA i SDP podsećaju na lokalne izbore iz 2006. godine kada je na jednom od biračkih mesta ubijen odbornički kandidat Ugljaninove koalicije Ruždija Durović, a njegov sinovac ranjen. Za ubistvo Durovića na petnaestogodišnju robiju osuđen je Ersad Gegić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.