Izvor: Danas, 14.Feb.2024, 09:46

Ponoš: Vlast omogućila organizovanom kriminalu da lagodno radi

Lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš izjavio je danas da srpska vlast regularne snage bezbednosti ne koristi za državnu bezbednost, već da omoguće da organizovani kriminal lagodno radi svoj posao, a onda taj kriminal pruža usluge ovoj vlasti, uključujući i krađu izbora. On je na TV Nova rekao da je organizovani kriminal u Srbiji "samofinansirajući".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ponoš: Vlast omogućila organizovanom kriminalu da lagodno radi

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Feb.2024

Lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš izjavio je danas da srpska vlast regularne snage bezbednosti ne koristi za državnu bezbednost, već da omoguće da organizovani kriminal lagodno radi svoj posao, a onda taj kriminal pruža usluge ovoj vlasti, uključujući i krađu izbora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.