Izvor: B92, 11.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pomoć za državu Srba iz Crne Gore"

Beograd -- SRS će pomoći težnje Srba u Crnoj Gori da imaju svoju državu, ukoliko Crna Gora bude nezavisna, rekao je Nikolić.

Šef Poslaničke grupe Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije i Crne Gore Tomislav Nikolić optužio je danas poslanike tog parlamenta da licemerno održavaju sednice dok se SCG raspada i poručio predstavnicima Crne Gore da, bez obzira na ishod referenduma, odnosi Srbije i Crne Gore neće biti normalni.

"Političarima iz Crne Gore se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne čudim, ali se čudim vama iz Srbije što donosite odluke o pitanjima državne zajednice dok poslanici iz Crne Gore uporno govore da oni nisu u toj državi", rekao je Nikolić tokom rasprave u parlamentu SCG.

Nikolić je poslanicima iz Crne Gore koji se zalažu za nezavisnost poručio da ta "njihova država" nikada neće imati dobre odnose sa Srbijom, ukoliko se osamostali.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.