Izvor: B92, 24.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirili se Drašković i poslanici SPO

Beograd -- Otklonjeni nesporazumi posle pisma u kome su poslanici optužili Vuka i Danicu Drašković za nedemokratsko ponašanje.

Kako se navodi u saopštenju SPO-a, dogovoreno je da se ubuduće sva sporna pitanja moraju pokretati i rešavati isključivo u organima stranke. Sednica Glavnog odbora, zakazana za 26. decembar, otkazana je posle dogovora Draškovića i poslanika.

Dnevna štampa nedavno je objavila pismo 16 poslanika SPO-a, koji su optužili Vuka Draškovića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i njegovu suprugu Danicu za nedemokratsko vođenje stranke i finansijske malverzacije. Danica Drašković je optužila premijera Srbije Vojislava Koštunicu i direktora BIA Radeta Bulatovića da stoje iza tog pisma i tužila potpisnike pisma zbog klevete.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.