Izvor: B92, 20.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomirenje Davinića i Dinkića?

Beograd -- Sledeće nedelje na sednici predsedništva G17 Plus pokušaće da se pomire Mlađan Dinkić i Prvoslav Davinić, piše Danas.

Pokušaće da "stvar ostane u kući", saznaje Danas. I pored najava da će ministra odbrane isključiti iz stranke zbog izjave da ne dozvoljava ministru finansija da kontroliše vojsku, po svemu sudeći od toga neće biti ništa. List saznaje da su Dinkić i Davinić uvideli da su prenaglili.

A predsednik SCG Svetozar Marović ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da Ministarstvo odbrane državne zajednice radi "potpuno u skladu sa odlukama Vrhovnog saveta odbrane" i dodao da ministar Prvoslav Davinić ima njegovu "punu podršku u nastavku reformskog procesa Vojske SCG i sistema odbrane".

"Vojska Srbije i Crne Gore posvećena je reformama, koje nas vode u evro-atlantske integracije i čijim su sprovođenjem Srbija i Crna Gora pred vratima Partnerstva za mir", navodi se u izjavi Marovića agenciji Beta. On je istakao da su te reforme veoma pozitivno ocenjene od relevantnih međunarodnih institucija i kompetentne međunarodne javnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.