Politika u Srbiji: Život i posle izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika u Srbiji: Život i posle izbora

Šta nas očekuje nakon izbora za predsednika Srbije i pet lokalnih samouprava – jačanje institucija, ili jačanje "ulice", saznajte sutra uveče u emisiji "Sučeljavanje" koja će biti emitovana na RTV1 od 21 čas.

Učesnici emisije će odgovarati i na seledeća pitanja:

Da li nam "preti" monolitnost na političkoj sceni naše zemlje, odnosno, na koji način će izborna pobeda SNS-a zacementirati vlast te stranke na svim nivoima, i učvrstiti odnose u vladajućoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koaliciji? Kakav je plan opozicionih stranaka? Planiraju li da, nakon izbornog debakla, menjaju nešto stranke takozvane proevropske opozicije, i one takozvane patriotske opozicije? U koliko kolona će dalje ići? U kojoj meri protesti na ulicama Beograda i više gradova u Srbiji utiču na dešavanja na političkoj sceni, i na njene aktere?

Stavove sučeljavaju:

MILENKO JOVANOV, potpredsednik Srpske napredne stranke

NEMANJA ŠAROVIĆ, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke

BALINT PASTOR, član Predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara

IGOR SALAK, zamenik predsednika Demokratske stranke

Autorka emisije: Aleksandra Popović

Reditelj: Jan Makan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.