Policijski sindikat Srbije najavio protest za 19. mart

Izvor: NaDlanu.com, 13.Mar.2012, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikat Srbije najavio protest za 19. mart

BEOGRAD, 13. marta 2012. (Beta) - Policijski sindikat Srbije će u ponedeljak, 19. marta, ispred zgrade Vlade Srbije održati protest jer Vlada i MUP više od godinu dana odlažu primenu preuzetih obaveza prema zaposlenima u MUP-u, saopstio je u utorak taj reprezentativni sindikat.

BEOGRAD, 13. marta 2012. (Beta) - Policijski sindikat Srbije će u ponedeljak, 19. marta, ispred zgrade Vlade Srbije održati protest jer Vlada i MUP više od godinu dana odlažu primenu preuzetih obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prema zaposlenima u MUP-u, saopstio je u utorak taj reprezentativni sindikat.Sindikat je najavio da će 23. marta stupiti u štrajk do ispunjenja svih uslova ako oni ne budu ispunjeni posle protesta zakazanog za 19. mart."Pokazali smo strpljenje, a sada je vreme da pokažemo i kako umemo da nateramo vlast da ispuni ono što je obećala", rekao je predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović,.Sindikat je podsetio da do danas nije izradjen Pravilnik o sistematizaciji radnih mesta, iako je rok za to bio 15. decembar 2011. godine, a nije prihvaćena nijedna sugestija predstavnika sindikata u Radnoj grupi za izradu Pravilnika."Koeficijenti radnih mesta nisu uskladjeni sa prihvaćenom osnovicom plate Vojske Srbije na dogovoren način, pa plate nisu povećane", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu sindikata www.policijskisindikatsrbije.org.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.