Policija uhapsila šestočlanu kriminalnu grupu

Izvor: S media, 11.Okt.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila šestočlanu kriminalnu grupu

Uhapšen šef kriminalne grupe Stojan Knežević (37) i još pet njegovih saradnika. Grupa vršila krivična dela najčešće na području Sombora.

Srpska policija uhapsila je danas šefa kriminalne grupe Stojana Kneževića (37) i još pet njegovih saradnika koji su se dugi niz godina bavili krivičnim delima sa elementima nasilja, iznudama, trgovinom oružja, teškim krađama, razbojništvima i ucenama pre svega na području Sombora, ali i šire, rekao je direktor Uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << policije Milorad Veljović.

Uhapšeni zbog trgovine ljudima

Uhapšeni zbog nezakonite privatizacije "Centrosrema"

Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Veljović je napomenuo da je ovo hapšenje izvršeno zajedničkom akcijom pripadnika Uprave kriminalističke policije MUP-a, Žandarmrije i policijske uprave u Somboru, a u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Somboru.

Ova kriminalna grupa je 7. oktobra, u toku noći, u cilju zastrašivanja bacila i aktivirala ručnu bombu na kuću načelnika kriminalističke policije u Somboru, rekao je Veljović i dodao da se motivi ovog krivičnog dela utvrđuju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.