Policija krila identitet osumnjičenog, Nikolića presreo član SNS-a!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Nov.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija krila identitet osumnjičenog, Nikolića presreo član SNS-a!

Čovek koji je prošle nedelje na Novom Beogradu više puta pokušao da preseče kolonu vozila predsednika Srbije Tomislav Nikolić član je Srpske napredne stranke i to je razlog što je policija krila pravi identitet osumnjičenog, a tužilac, uprkos oštrom prekršaju, nije reagovao, tvrdi u svom današnjem tekstu "Blic".

Ovaj medij >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << otkriva da je reč o Aleksandru Stojiću, a ne Stojanoviću, kako je procurilo iz policije i piše da je on naprednjak, veoma blizak prijatelj predsednika Skupštine Srbije i visokog funkcionera SNS Nebojše Stefanovića.Nezvanični izvori iz MUP-a dali su medijima pogrešnu informaciju da dotični živi na Novom Beogradu umesto u Zemunu. Oprečne izjave o tome da na vozilu nije bilo tablica, pa da je bila jedna tablica, ali unutar “felicije” kod šoferšajbne, takođe su izazivale sumnje."Blic" tvrdi da je danima pokušavao da dođe do bilo kog detalja u vezi s osumnjičenim, nije nam polazilo za rukom, a odgovor koji smo najčešće dobijali od policijskih funkcionera bio je “sve me pitajte, samo za to ne”. Na osnovu toga lako se može zaključiti da je policijski vrh pokušao da sakrije ovaj skandal.Stojić je godinu dana radio u Javnom preduzeću “Srbijašume” kao pripravnik i da mu pošto nije zadovoljio, ugovor nije produžen. Iz kabineta predsednika Skupštine Srbije Nebojše Stefanovića demantovano je danas pisanje lista "Blic" da je kolonu predsednika Srbije Tomislava Nikolića nedavno "presekao" prijatelj Stefanovića i ocenjeno da takvo pisanje predstavlja pokušaj rušenja ugleda parlamenta i njegovog predsednika.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija krije izveštaj o presretaču iz SNS

Izvor: Blic, 30.Nov.2012

Još se ne zna da li će član Srpske napredne stranke Aleksandar Stojić odgovarati zbog presretanja kolone predsednika Srbije Tomislava Nikolića pre devet dana na Novom Beogradu. Kako je potvrđeno za “Blic”, tužilac još nije dobio izveštaj iz policije o ovom slučaju, a pitanje je da li će...

Nastavak na Blic...

PRESRETAČ PREDSEDNIČKE KOLONE: Ne štiti me niko iz SNS!

Izvor: Kurir, 01.Dec.2012, 07:00

Predsednika Skupštine Stefanovića u životu nisam video. Strašne su laži to što je objavio Blic, kaže čovek koji je presekao kolonu Tomislava Nikolića..BEOGRAD - U životu nisam uživo video Stefanovića!..Ovo je za Kurir ispričao Aleksandar Stojić, momak koji je spletom nesrećnih okolnosti,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.