Pokušali da 33 migranta čamcima prebace preko Dunava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali da 33 migranta čamcima prebace preko Dunava

Policija iz Kladova uhapsila je srpskog državljanina M. G. (1979) i A. A. (1986) iz Sudana zbog sumnje da su po prethodnom dogovoru, pokušali da 33 iregularna migranta čamcima prokrijumčare preko Dunava u Rumuniju, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Boru.

Precizira se da je policija ovu grupu pronašla pored puta između Kladova i Tekije.

Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Po nalogu nadležnog tužilaštva određeno im je zadržavanje do 48 sati i u tom roku će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Migrante prevozili čamcem preko Dunava?

Izvor: Bor030.net, 17.Maj.2018, 10:41

Policija u Kladovu uhapsila je M.G. (39), ali i jednog Sudanca zbog pokušaja da preko granice prokrijumčare grupu od 33 migranta. Državljanin Srbije M.G. je u saradnji sa A.A. (32) iz Sudana terete se da su pokušali da čamcima grupu od 33 iregularna migranta prokrijumčare preko Dunava u Rumuniju,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.