Pokret socijalista: Da li je SPS promenio politiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Da li je SPS promenio politiku

Pokret socijalista pozvao je danas Socijalističku partiju Srbije da se izjasni da li je Branko Ružić još uvek potpredsednik te partije, i ukoliko jeste, da odgovori da li je SPS promenio svoju politiku i odnos prema vladajućoj koaliciji i vladi, čiji je deo.

Pokret socijalista je naveo da današnji potez Branka Ružića evidentno pokazuje da on, kao visoki funkcioner SPS, nije spreman da raskrsti sa političkim greškama i zabludama iz nedavne prošlosti.

Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se da je Ružić zato očigledno spreman da se pridruži provokacijama i napadima na premijera Aleksandra Vučića, "čoveka koji nam je svima pružio šansu da stvaramo novu, pošteniju i čestitiju Srbiju".

"Ukoliko SPS svoju budućnost vidi u nekim prošlim vremenima i sa nekim starim koalicionim partnerima ili njihovim novim frakcijama, onda je poštenije da to otvoreno kažu", saopštio je Pokret socijalista.

Ružić je, kako prenose mediji, na društvenoj mreži Fejsbuk objavio fotografiju iz kafane sa Igorom Mikićem, a ispod nje napisao:

"Moje prvo upoznavanje sa čovekom, ljudinom Igorom Mikićem, rodom iz Peći. Divan čovek, čestit, pošten i, što je meni najvažnije, grobar od glave do pete".

Fotografija je u međuvremenu uklonjena sa Fejsbuk profila.

Mikić je tokom prenosa utakmice Srbija-Albanija, koja je prekinuta zbog ubačenog drona, dva puta ušao u kadar, uzvikujući pogrde na račun premijera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokret socijalista: Ružić nije spreman da raskrsti sa političkim greškama

Izvor: Blic, 29.Okt.2015

Pokret socijalista pozvao je danas Socijalističku partiju Srbije (SPS) da se izjasni da li je Branko Ružić i dalje potpredsednik te partije, i ukoliko jeste, da odgovori da li je SPS promenio svoju politiku i odnos prema vladajućoj koaliciji i vladi, čiji je deo...Pokret socijalista je naveo da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.