Nema čekanja na naplatnim stanicama i graničnim prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 07:22

Nema čekanja na naplatnim stanicama i graničnim prelazima

Vreme sunčano i toplo, uslovi putovanja pravi letnji, a s obzirom da se ovih dana očekuju temperature preko 30 stepeni AMSS savetuje vozačima da za putovanje planiraju rane jutarnje sate ili kasne popodnevne.

Inače, na naplatnim stanicama, prema informacijama Puteva Srbije, nema zadržavanja, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:05 časova nema zadržavanja ni na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Pojačan intenzitet saobraćaja

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

Zbog pojačanog inteziteta saobraćaja i građevinske sezone koja je u punom jeku, potrebna je veća opreznoznost za volanom i više strpljenja u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.