Pogledajte mladu nadu DSS: Teško je baviti se politikom

Izvor: Blic, 26.Mar.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte mladu nadu DSS: Teško je baviti se politikom

Želja za bavljenjem politikom u Srbiji često je veća od kapaciteta onih koji to žele.

Miloš Radovanović je na listi kandidata Demokratske stranke Srbije za gradskog odbornika u Lazarevcu, što mu je, kako kaže, velika čast.

Iako je pohvalio stranku iz koje dolazi zbog toga što "daje šansu mladim ljudima za aktivno bavljenje političkim procesima i kroz razne aktivnosti utiče na mlade u razvoju i fizičkom i intelektualno kroz razne aktivnosti", Radovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojim medijskim nastupom sigurno nije oduševio centralu DSS.

Novinarsko pitanje se ticalo preseljenja Vreoca zbog proširenja kopova, a razgovor je potom tekao doslovce ovako:

Radovanović: U interesu države je očuvanje elektroenergetskog sistema. Naravno da je to, ovaj, taj postupak koji se sprovodi, sprovodi se na način koji treba da omogući dakle, meštanima naseljenog mesta Vreoci... Da, hteo sam da kažem da, ovaj, je"

Novinarka: Teško je baviti se politikom.

Novinar: Gde će te zateći kraj mandata?

Radovanović: Hoću da kažem da je očuvanje elektroenergetskog sistema u interesu Srbije i da" Aaaa" Aaaa" U interesu je dakle da, da" Taj postupak se sprovede i da, da, ovaj, naravno, ovaj, uz, ovaj"

Novinarka: E, ajde, da prekinemo...

VIDEO > Intervju sa "mladom nadom" DSS:

Kucamo na vrata zaboravljenih asova: Demokratska stranka

Pre godinu dana, dvoje omladinaca iz redova Demokratske stranke, Slađana Zdravković i Dalibor Damnjanović, postali su zvezve „Jutjuba".

Njih dvoje nisu uspeli da iz prvog pokušaja citiraju po jednu misao Zorana Đinđića. A kada im je to konačno uspelo, Slađana se, vraćajući se sa pozornice na mesto, saplela i pala.

VIDEO > Prisetite se omladinaca DS:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAZLIČAK LUPETAO

Izvor: Kurir, 27.Mar.2012, 09:05

Miloš Radovanović, kandidat DSS za odbornika u Lazarevcu, načisto se pogubio dok je odgovarao na novinarska pitanja..BEOGRAD - Ako vam je to mlada nada....Na listi kandidata DSS za gradske odbornike u Lazarevcu nalazi se i Miloš Radovanović, momak koji je preko noći postao poznat zahvaljujući...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.