Podignute krivične prijave protiv dve firme zbog utaje poreza

Izvor: Danas, 18.Avg.2020, 15:21

Podignute krivične prijave protiv dve firme zbog utaje poreza

Poreska policija podnela je krivičnu prijavu protiv dva odgovorna lica firmi iz Ravne Gore i Predejana, kao i protiv više desetina preduzetnika zbog sumnje da su, kao saučesnici, izvršili krivično delo poreske utaje u iznosu od oko 23,5 miliona dinara, saopštilo je danas Ministarstvo finansija.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Poreska uprava Srbije: Oštećen budžet za 23,5 miliona dinara

Izvor: Beta, 18.Avg.2020

Poreska policija podnela je Višem javnom tužilaštvu u Nišu krivičnu prijavu protiv dva odgovorna lica privrednih društava iz Ravne Gore i Predejana kao i protiv više desetina preduzetnika zbog poreske utaje u iznosu od oko 23,5 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava Srbije.Odgovorna...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.