Izvor: B92, 05.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica protiv Janjuševića

Beograd -- Treće opštinsko javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je Zorana Janjuševića za izbegavanje plaćanja poreza.

Janjušević, bivši član Nacionalnog saveta za bezbednost, izjavio je agenciji Beta da ga ne interesuje optužnica, i da ne želi opširnije da je komentariše. "Po peti put podignuta je optužnica i po peti put sud to vraća nazad tužilaštvu. Taj proces traje i trajaće još pet godina", rekao je Janjušević.

Prve optužbe protiv Janjuševića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izneo je u julu prošle godine sadašnji ministar finansija Mlađan Dinkić. Pozivajući se na dokument mađarske policije, Dinkić je izjavio da je Januševiću na privatni račun uplaćeno oko 400.000 evra i upitao koliki je porez prijavio Janjušević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.