Izvor: Blic, 07.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak šefova poslaničkih klubova

Sastanak šefova poslaničkih klubova koji bi trebalo da raspravljaju o kandidatu za predsednika Skupštine Srbije počeo je danas, u 11.15 časova, u Domu Narodne Skupštine.

Sastanku prisustvuju predstavnici manjinskih partija i šefovi poslaničkih grupa, osim G17 plus koju zastupa zamenik šefa poslaničke grupe Verica Kalanović.

Zvaničnu kandidaturu za predsednika Skupštine za sada je predala samo Demokratska stranka koja je kandidovala Milenu Milošević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić ranije je najavio da će o svojoj eventualnoj kandidaturi za prvog čoveka Skupštine obavestiti javnost posle sastanka koji je u toku.

Nastavak konstitutivne sednice, na kojoj bi prva tačka dnevnog reda bila izbor predsednika parlamenta, zakazan je za 12 sati.

Predsedavajuća konstitutivnom sednicom Skupštine Srbije Borka Vučić izjavila je Tanjugu da očekuje skupštinsku većinu za izbor predsednika parlamenta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.