Izvor: Blic, 03.Jun.2023, 17:32

Počelo okupljanje dela opozicije, blokiran saobraćaj ispred Skupštine, šetnja će ići preko Slavije

Protest dela opozicije "Srbija protiv nasilja" održava se danas u 18 sati, a počinje na ustaljenom mestu, ispred Skupštine Srbije, gde je saobraćaj blokiran od oko 17.30 sati. Organizatori su najavili da će i ovoga puta biti šetnje, ali ne do Gazele ili RTS, već preko Slavije do Andrićevog venca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Završen protest opozicije kod Predsedništva. "Narodne patrole" šamarale stranca

Izvor: Blic, 03.Jun.2023

Protest dela opozicije "Srbija protiv nasilja" održan je danas u Beogradu, a počeo je na ustaljenom mestu, ispred Skupštine Srbije, gde je saobraćaj bio blokiran od 17.30 sati. Okupljeni su posle održanih govora šetali od Trga Nikole Pašića, preko Slavije, nazad do Predsedništva na Andrićevom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.