Počeli su da nas ruše

Izvor: S media, 19.Feb.2010, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli su da nas ruše

Ministar prosvete i zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović ocenio je da "neke interesne grupe namerno stvaraju negativan publicitet o socijalistima".

"Kao da su se uplašili rasta našeg rejtinga. Očigledno je da im smeta što nas sve više poštuju i u Srbiji i u Evropi", prokomentarisao je za "Večernje novosti" ministar Obradović seriju incidenata, afera i spekulacija u kojima se, direktno ili posredno, pominju čelni ljudi SPS.

Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vidi uzrok kampanje prema SPS u rezultatima nedavnih lokalnih izbora, a njene autore van koalicione vlade premijera Mirka Cvetkovića.

"Destabilizujući nas, žele da uzdrmaju i koaliciju. Oni svoj ćar crpu iz sukoba u vlasti", mišljenja je Obradović.

Ministar Obradović je, medjutim, kazao da "u Vladi nema šumova" i izrazio uverenje da su čarke vladajućih partija u pojedinim opštinama, "povremene nesuglasice" koje ne mogu da ugroze koaliciju u Republici.

"Sa DS izuzetno saradjujemo. To je rezultat ozbiljnosti naših političkih projekata, razumnosti i potencijala koji poseduju predsednici Tadić i Dačić. A, naša koalicija sa JS i PUPS je homogena i jaka. Zato nema bojazni da bi neko treći mogao da nas zameni. Nismo mi za zamenu", istakao je Obradović.

Ministar Obradović je povodom akcije nekih opozicionih partija da sakupe milion potpisa za vanredne parlamentarne izbore, poručio kako "u ovom trenutku ne postoji šansa da bude izbora. Uostalom, opozicija je mogla u Skupštini da pokrene pitanje nepoverenja Vladi", primetio je on.

"Ali, veliki broj potpisa svakako bi mogao da nas opomene", dodao je Obradović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.