Izvor: Danas, 21.Apr.2023, 17:48

Plesna predstava “Želja da se napravi čvrsta istorija završiće se neuspehom” Igora Koruge: Oblik otpora, kritike i zajedništva u turbulentnim društveno-političkim okolnostima

  U Bitef teatru sinoć je premijerno izvedena plesna predstava autora Igora Koruge , “Želja da se napravi čvrsta istorija završiće se neuspehom”, koja preispituje kulturne, umetničke, društvene, ekonomske, ideološke, emocionalne i druge kontradiktornosti turbuletnog vremena koje živimo poslednjih decenija, a drugo izvođenje ove uzbudljive produkcije Stanice Servis za savremeni ples zakazanao je večeras (21. aprila), u 20 časova.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.