Platforma LDP: Ne rušiti Vladu - samo je pritiskati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platforma LDP: Ne rušiti Vladu - samo je pritiskati

BEOGRAD - Liberalno-demokratska partija neće rušiti Vladu Srbije, već će na nju vršiti konstantan pritisak da radi u cilju što bržeg ulaska u Evropsku uniji i suzbijanja negativnih efekata svetske ekonomske krize, izjavio je danas lider te stranke Čedomir Jovanović.

On je, na predstavljanju ekonomske platforme te stranke, rekao da će LDP insistirati na dogovoru svih relevantnih faktora u zemlji kao odgovoru na krizu, dodavši da mere LDP-a imaju za cilj, pre svega, demontiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << partijske države.

Vraćanje razuma u politiku

"LDP radi u cilju javnog interesa, koji je javna kategorija podložna transformacijama. (...) Zbog toga se mi trudimo da javni interes ne izgubi svoj identitet", rekao je Jovanović.

Mere LDP, kao odgovor na krizu, predstavljaju, prema Jovanovićevim rečima, "vraćanje razuma u politiku".

"O svemu treba da se razgovara sa članovima vlade i strankama, čak i da se kaže da Mlađan Dinkić treba da da ostavku na mesto ministra, zatim sa Ivicom Dačićem (...) da još nisu pohvatane sve ubice Zorana Đinđića", rekao je on.

Ni amandmani ni podrška budžetu

Jovanović je ponovio da ta stranka jedva čeka raspravu o budžetu, ali da ga neće podržati, kao i da neće ulagati ni jedan amandman na njega.

Mere LDP "Odgovor na krizu - dogovor za budućnost" predstavili su članovi ekonomskog tima stranke Ivan Janković i Aleksandar Stevanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LDP predložio ekonomske mere za prevazilaženje krize

Izvor: Kurir, 13.Dec.2008

BEOGRAD, 13. decembra 2008. (Beta) - Liberalno-demokratska partija (LDP) danas je predstavila program za prevazizaleženje ekonomske krize koji predviđa smanjenje poreza na zarade i povećanje takse za visoko profitabilne kompanije. Program "Dogovor za budućnost", predstavljen u beogradskom Domu omladine,...

Nastavak na Kurir...

Smanjiti broj ministarstava

Izvor: Kurir, 14.Dec.2008, 08:37

BEOGRAD - Liberalno-demokratska partija (LDP) juče je predstavila program za prevazilaženje ekonomske krize koji predviđa smanjenje poreza na zarade i povećanje takse za visokoprofitabilne kompanije. Program "Dogovor za budućnost", predstavljen u beogradskom Domu omladine, podrazumeva poreske olakšice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.