Pesmo, srce mi ogrej ponovo u studiju M

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pesmo, srce mi ogrej" ponovo u studiju M

U periodu od 09.10. do 25.12.2018, u Studiju M Radio Novog Sada, biće održan čitav niz javnih emisija serijala - "Pesmo, srce mi ogrej".

U programu će nastupiti veliki broj muzičkih umetnika, vokalnih i instrumentalnih solista, koje će pratiti oko 300 muzičara koji su se odazvali na poziv nosilaca večeri, što podrazumeva instrumentalne ansamble: Veliki Narodni i Veliki Tamburaški orkestar RTV, kao i eksterne ansamble i soliste.

Uz prenos na Prvom programu Radio Novog Sada, i javnom snimanju emisije, dobro došli su svi koji cene tradicionalne i visoke umetničke domete izvođača koji će nastupiti tokom 12 sedmica. Ulaz u Studio M je slobodan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.